MonokromMandag – Jepp, flere trær

For de som har fulgt min engelske side, så vet dere at jeg ofte fotograferer trær. Hva kan jeg si, det er bare noe med trær som fascinerer meg. Jeg har i lengre tid jobbet med et prosjekt med arbeidstittel “Trees in solitude”, og når jeg en gang blir ferdig, uvisst når, så tenker jeg at jeg skal samle bildene i en fotobok. Håper dere liker de to bildene jeg deler i dag! Og så ønsker jeg dere en fabelaktig uke!

_MG_9175

_MG_8146

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s