Meg

“I took a walk in the woods and came out taller than the trees” – Henry David Thoreau

Norsk fotograf bosatt på Hamar, der jeg bor sammen med min fantastiske familie bestående av kone, sønn og hund. Jeg vokste opp blant majestetiske fjell og dype fjorder på Nordvestlandet, men var ikke virkelig oppmerksom på de utrolige omgivelsene før jeg kom tilbake på besøk etter å ha flyttet ut for å studere. Nå bruker jeg så mye som mulig av tiden min ute i naturen og på fjellet, enten det er med kamera i sekken, ski på beina, på sykkelsetet eller alene med tankene mine.

Fotografering er min største lidenskap, og jeg tar gjerne på meg oppdrag. Ta kontakt gjennom kontaktskjemaet her på siden dersom du er interessert.

Jeg fikk mitt første speilreflekskamera i 2010, og har etter hvert utviklet et nært forhold til kameraet og fotograferingen. For tiden fotograferer jeg med et Canon 7D, og mitt favorittobjektiv er et Canon 50mm f 1.4. Jeg har også Sigma 17-70mm, Canon 24-105 mm f4, Canon 40mm f2.8 og Canon 70-200mm f4 i kamerasekken. Jeg har ikke tro på at utstyret gir deg gode bilder i seg selv, men synes det er viktig at det ikke holder en tilbake heller.

Dersom du vil vite mer om meg, besøk gjerne min engelske side på www.tonjelilleaas.com!

“Skis are not just pieces of wood, steel and fiberglass. They are tools of escape. A medium for personal expression. A way to challenge fears and push limits. When I go skiing, I feel happy and strong. Liberated from the nonsense of day-to-day life. Solid. Together we conquer the world.”

Advertisements